Tramigo - The Best Selling GPS/GSM Tracker
T22 Lokaliseringsapparat till bil

T22 Lokaliseringsapparat till bil

Är du orolig över att lämna din bil på ett obevakat område?

Med Tramigo T22 lokaliseringsapparat kan du i lugn och ro lämna bilen obevakad. Den har ett inbyggt rörelsesensoralarm och en GPS mottagare, som alarmerar så fort bilens motor startar eller bilen rör på sig utan lov. Du får alarmet direkt till din mobiltelefon oberoende av plats och tid. Du kan följa med bilens rörelser och t.o.m. stanna motorn på bilen. T22 är mycket lätt installerbar i vilken bil som helst – den kan endera installeras så att den använder bilens batteri eller alternativt som en bärbar apparat, då den också går att flytta mellan olika fordon. T22 styrs med hjälp av lätta kommandon direkt från mobiltelefonen.  Alla T22 anordningar och programvara fungerar 100 % på svenska

Varför betala månatliga eller årliga abonnemangavgifter?

Glöm alla dyra lokaliserings- och uppföljningslösningar! Med Tramigo har du inga kontrakt, månadsrater eller andra kostnader. Bara du och de av dig utvalda användarna kan kolla fordonets läge – du betalar bara för de sända textmeddelandena – vilken som helst operators sim kort fungerar. Programvaran till mobiltelefonen och PC:n är gratis och kan laddas ner från dessa web-sidor.

Känn alltid till var dina familjemedlemmar befinner sig

Tramigo T22 håller dig och dina närmaste lugna – du kan kolla var de befinner sig via din mobiltelefon oberoende av plats och tid. Tramigos patenterade TLD lägesuppgiftsdata innehåller ett tusental kända platser i Sverige och dess närområden grannländernas stränder. T22 kan användas även som bärbar modell och kan då förflyttas t.ex. till väskan eller ryggväskan för personuppföljning. T22 fungerar även som nödtelefon – trycker du på sos knappen skickar den automatiskt ett meddelande till ett inprogrammerat nummer. Som extra funktion bl.a. användningsstopp och fjärrlystring från mobiltelefon.

Högklassig kvalitet, pålitlighet och support

Tramigo är ett finskt företag, som har tillverkat GPS lokaliseringsapparater sedan år 2002. Tramigos produkter används för tillfället i över 120 länder. Tramigo har utvecklats i Sverige och komponenterna är europeiska. T22 apparaten och programvaran fungerar fullständigt på svenska. Alla Tramigos produkter har 2 års garanti och produktstödet betjänar 24 timmar i dygnet 7 dagar i veckan.

T22 Lokaliseringsapparat finns nu tillgänglig i väl tillförsedda butiker i Sverige. Alla tillbehör och reservdelar till T22 seriens produkter kan du köpa den från Tramigo Global Accesory Sales Point www.cartrackingdevices.net Vi svarar gärna på möjliga frågor vid adressen

>> Tillbaka till Produkter